pátek 21. října 2011

Eskimování

Díky velkorysosti a laskavosti obecního úřadu v Boršově nad Vltavou, obdržel GK kopii klíče od brány na přístupové cestě k jezu. Tím se rapidně zvýšily naše možnosti jak eskimovat, protože už konečně nemusíme tahat lodě a vybavení ten kilometr k vodě. Teď nádobíčko jednoduše nalupeme do auta a během 2 minut už skáčeme na lodě.


Chest Scull v poněkud lapavém provedení.

Abychom tuhle vymoženost trochu užili, vyrazili jsme na jez s tím, že pocvičíme první desítku z oficiálního seznamu všech 38 druhů zvednutí. A ukázalo se, že máme na čem pracovat. A opět platí, že dohromady bychom byli skvělý kajakář - Pavla nemá konkurenci v Side Scullu, Honza je už proslavený svým Spinn Rollem (tzn. pádlo je přidržováno vzadu k páteři). No a mně se docela povidly eskimáci bouřkoví.


Počasí vyšlo jako ostatně skoro vždycky.

Takže pobyt u řeky je bezva a schází jen to, aby se k nám přidal někdo další. Což ale vzhledem k nastávající zimě, můžeme jen těžko očekávat.

Protože se tentokrát Pavla chopila kamery, přináším dva poslední výtvory filmového studia Švagři v triku. Nejprve excelentní a libové předvedení našeho umu:



A pak ještě syrový dokument o tom, jak vše bylo doopravdy...

´
Kdyby se vám zdála videa malá, otevřete si je na adrese: 
a