čtvrtek 23. června 2011

ZDrSEM SEAKAYAK

Grónský klub ve spolupráci se sdružením ZDrSEM pořádá zdravotnický kurz s názvem SEAKAYAK. Půjde o kurz odvozený z oblíbeného kurzu VODÁK, který je určen pro vodáky všeho druhu. Protože bude probíhat u Lipna a protože jej organizuje GK, bude zvýšená pozornost věnována problematice mořských kajaků, což ale neznamená, že nemořští vodáci nejsou vítáni.


Bližší informace o kurzu najdete na adrese: http://www.zdrsem.cz/kurzy/vodak.aspx, kde je ovšem popsaná varianta VODÁK, od které se SEAKAYAK moc lišit nebude. Moje osobní zážitky z již absolvovaného kurzu najdete na adrese: http://www.seakayaker.cz/clanky-o-paldovani/29-bezpecnost/119-kurz-zdrsem-aneb-leba-okem

Úspěšní absolventi na konci kurzu obdrží certifikát Zdravotníka zotavovacích akcí, který vás opravňuje jezdit na tábory a akce s mládeží jako zdravotník. 

Termín:
26.10. (středa večer) – 30.10.2011 (neděle). Je v tom státní svátek, který vyšel na pátek, čili je potřeba jen jeden den volna.

Předpokládaná cena:
Kurzovné: 3.700,-
Náklady na ubytování: 206,- Kč / osoba / noc = 1.030,-Kč
A k tomu vlastní jídlo, postarší hydrohadry,  chuť machtat se v krvi a vlastní doprava do  Lipna nad Vltavou.

Pokud máte zájem o účast, neváhejte a pište na adresu: vit.jindrle@seznam.cz. Počet míst je omezený a u přihlášek rozhoduje datum, kdy mi dorazí.

Během července budu potřebovat potvrdit přihlášku zaplacením nevratné zálohy  1.200,- Kč.

S pozdravem
Smích pluje po vodě!
Pinďa